Rooted in the South side of the Alps, the cuisine is based on tradition and evolves every day by using the best ingredients of the region. Respecting the seasons imposes a spontaneity that nourishes creativity and leads to the essential in the plate. Collaborating directly with producers and craftspeople guarantees the products of impeccable freshness. A gourmet spirit and generosity are the hallmarks of our dining experience.
A coffee in the old osteria, a tea in the scent garden, a lemonade and a slice of pie on the terrace after a hike... refreshments are available all day, a great opportunity to relax and enjoy each other's company!
Tagliatelle fatte in casa all'aglio orsino e crema di pecorino d'alpe
26.--
Secondi
Spalla d'agnello di Lavertezzo confit con échalotte e jus alle erbette
48.--
Flan di pisello con shiitake saltati e bietole rosse
29.--
Dolci
Panna cotta alla vaniglia con rabarbaro glassato e crumble
12.--
Per eventuali allergie o intolleranze, si prega gentilmente di segnalarlo al momento della comanda. Il nostro personale rimane a disposizione per indicare gli allergeni presenti nei piatti. A richiesta possiamo proporvi delle proposte vegane I prezzi si intendono in Franchi Svizzeri, IVA inclusa Origine Carne: Ticino / CH